Uniek all-in concept

Een ultiem verwenmoment. Dat is wat wij aan al onze gasten willen aanbieden. En net daarom hebben wij een uniek all-in concept bedacht, waarbij je van begin tot eind in de watten wordt gelegd. Naast een ruim aanbod aan wellnessfaciliteiten zorgen wij ook voor badlinnen, toiletartikelen, slippers en zelfs warme én koude drankjes met een aangepast hapje erbij. Allemaal gratis door het huis aangeboden zodat jij je maar op één ding hoeft te concentreren: heerlijk ontspannen …

Ontdek hier onze 9 unieke all-in wellness units.

Sauna 1: Lähde {bron}

Lähde is een romantische sauna waar je in alle rust kan herbronnen, ver weg van alle drukte. Niet voor niets verwijst de naam van deze sauna-unit naar het Finse woord ‘bron’. Net zoals je bij een bron in een puur en ongerept landschap op adem komt, waan je je ook hier in een wereld van pure relaxatie.

Sauna 2: Romantiikka {romance}

Heerlijk onthaasten met zijn tweetjes, doe je in de unit Romantiikka waar je zowel helemaal tot rust komt in de wellnessfaciliteiten, als bij de warmte van de gezellige open haard. Het bubbelbad zorgt voor een totale ontspanning. En van hieruit kan je ook gezellig tv-kijken.

Sauna 3: Onni {geluk}

De weldadige effecten van onze wellnessfaciliteiten toveren een stralende glimlach op je gezicht. Deze sauna-unit met verlicht en verwarmd privé-buitenterras is vernoemd naar het pure ‘geluk’ dat je ervaart tijdens deze zalige wellnessbeleving.

Sauna 4: Ilo {genoegen}

Ervaar het gelukzalige genot van wellness in onze privésauna unit Ilo. Een ideale sauna om romantisch met zijn tweetjes te genieten, maar die ook ruim genoeg is voor een totale wellnessbeleving.

Sauna 5: Suomi {Finland}

Al eeuwenlang koesteren onze Scandinavische noorderburen hun ultieme wellnessbeleving voor een behaaglijk gevoel. Laat je inspireren door deze Finse traditie en kom helemaal tot rust.

Sauna 6: Unelma {dromen}

In deze ruime, luxueuze sauna unit beleef je de ultieme wellnessdroom. Laat je wegdrijven op een wolk van wellness en laat de dagelijkse stress achter je.

Sauna 7: Rikkaus {rijkdom}

De wellnessbeleving in onze ruimste sauna unit is de ultieme verwennerij voor lichaam en geest. Een oase van luxe en ontspanning waarin je je graag onderdompelt.

Sauna 8: Muusa {muze}

Muusa is hét toevluchtsoord iedereen die van rust houdt. Deze wellnessoase is het ideale kader om de pauzeknop even in te duwen, heerlijk te mijmeren en al je zintuigen uitgebreid in de watten te leggen.

Sauna 9: Panoraama {panorama}

Deze uitzonderlijk mooie en ruime sauna met exclusief vergezicht over grasgroene weilanden en uitgestrekte velden, vormt het ideale decor om in alle rust te genieten van alle luxe.

Laat een bericht achter

Heb je een vraag of wens je bijkomend advies? Aarzel niet om ons te contacteren!

We zijn bereikbaar

Leopold III-straat 78 A
3724 Vliermaal

+32-(0)11-933-699

+32-(0)470-780-041

info@relax4you2.be