Sauna 6: Unelma {dromen}

Een heerlijke wellnessdroom
In deze ruime, luxueuze sauna unit beleef je de ultieme wellnessdroom. Laat je wegdrijven op een wolk van wellness en laat de dagelijkse stress achter je. Geniet van de weldaad van de saunawarmte op je lichaam, voel de spanning van je afglijden in het bruisende bubbelbad of dommel even weg in ons unieke wiegebed.

 

  • Deze unit is voor mindervaliden toegankelijk.

 

  • Maak gebruik van onze gevulde koelkast waar je wijnen en verschillende gekoelde dranken in aantreft.

 

  • Liever een warme drank? Met onze koffiemachine bereid je zowel een lekker tasje koffie als thee. Alle drank wordt je gratis door het huis aangeboden.

 

  • Ook inbegrepen: het gebruik van badjassen, sauna-handdoeken, scrubzout, toiletartikelen en slippers. De slippers zijn apart verpakt en mag je mee naar huis nemen.

 

  • Gebruik van fitness-attributen is mogelijk
De prijs is voor 3 uur met 2 personen. Per extra persoon betaal je € 25,00 meer. Per half uur verlenging betaal je € 25,00 extra.
Gratis toegang voor kinderen tot 12 jaar.

* Deze wiegbank wiegt u met zachte pendelbewegingen in een ontspannende, korte slaap. Ondanks dat u niet in een diepe slaap bent, zijn 15 à 20 minuten op de wiegbank voldoende om weer fris en monter én met verhoogd concentratie- en prestatievermogen te ontwaken. Dé ideale plek om na uw saunaritueel tot rust te komen.

Laat een bericht achter

Heb je een vraag of wens je bijkomend advies? Aarzel niet om ons te contacteren!

We zijn bereikbaar

Leopold III-straat 78 A
3724 Vliermaal

+32-(0)11-933-699

+32-(0)470-780-041

info@relax4you2.be